Jestem w grupie od 1,5 roku.
-po pierwsze primo nikt nie wykonuje zaprawy w bokserkach albo bez nich to jest chyba jakiś żart, uważam że takie bzdury może wymyślać sobie każdy, a niestety większość homoseksualistów w to wierzy ponieważ jest to świetny sposób do usprawiedliwienia siebie( nie przecież skoro tam się dzieją takie złe rzeczy to faktycznie homoseksualizm jest normalny i nie musimy go zmieniać)
-po drugie primo prokuratura umorzyła śledztwo sprawie wyłudzenia 200zł, o czym informacja znajduje się na stronie pomoc2002.pl , więc skoro badała tą kwestie już prokuratura to na prawdę jakiekolwiek spekulacje na ten temat są nie potrzebne, kolejne kłamstwo!
-po trzecie primo nikt nie próbował mnie molestować no panowie zastanówcie się czy mając 21 lat(bo tyle właśnie mam) pozwoliłbym sobie na jakikolwiek zły dotyk z strony innego faceta(idąc do grupy z myślą zmiany odczuć homoseksualnych) to jest kompletna paranoja.
Przed przyjściem do grupy też naczytałem się wielu bzdur na temat grupy pomoc2002, i powiem wam że jest to straszne ponieważ mogłem stracić szanse na ratowanie swojego życia gdybym uwierzył tym brednią(które między innymi wy wypisujecie), wiec myślę że zamiast gadać głupoty zachowajcie się jak dorośli ludzie i poznajcie zdanie dwóch stron ,a nie ciągle doszukujecie się jakiś przekrętów usprawiedliwiając siebie i zniechęcając ludzi którzy faktycznie chcą zmienić swoje życie.