nowy pisze:
Do kogo mam się zwrócić w sprawie skasowania konta ? Widzę, że mój styl bycia nie odpowiada tu kilku osobom - nieważne komu wiec nie dociekajcie - szanuję prywatność, a żarty o podtekście seksualnym są brane na poważnie. Chciałbym prosić o skasowanie konta żeby mnie nie korciło.
Heh, może będę w mało popularny sposób Ci wyjaśniał kilka rzeczy, ale jednak:

Sex przyjemna sprawa, oczywiście, ale tu kiedyś założyliśmy, że łóżko ma każdy w domu, a i ewentualne wyskoki odbywają się w zaciszu kołderki [na priv].
Nie ważne kto z kim spał, bo to prywatna sprawa. Ważny jest humor.
Po drugie wiesz, nie każdemu każdy pasuje, co widać. Jedni piorą swoje brudy ciągnąc innych w swoją stronę, drudzy siedzą cicho, aż ich to wnerwi. Bo nie problem rzucać tekstami, problem coś zrobić, zmienić, zrozumieć.
Masz tu znajomych, chociaż jednego? Fajnie. Jakiś cel chyba osiągnąłeś? Gayromeo czy inne Fellow ma 'hundred' (thousands)* więcej członków, a i tak nie oznacza to, że znajdziesz tam faceta, czy też sex.
Zatem. Be yourself. Najwyżej kilka osób Cię zignoruje, lub Ty zignorujesz kilka osób. Ale jeśli kilka innych jest ok, to nie trzeba od razu zostać "królową dramatu" i wycinać konto.

Historia pokazuje, że Ci skasowani wracają. Oni zawsze wracają...

Wesołego 16 maja !
*żart sytuacyjny dla wtajemniczonych