Chlopiec pisze:
2.Mieliśmy kiedyś profil na FB. Pamiętam, że były drobne spory na temat tego co tam zamieszczać i kto ma do niego dostęp. Problem wynikał poniekąd z tego, że w sumie bardzo mało rzeczy robimy wspólnie jako PWG (a ostatnio jeszcze mniej niż wcześniej), a prywatne inicjatywy się nie kwalifikowały. Nie wiem co się w końcu z tym profilem stało (nie dziwne, bo nie mam konta na FB). W sumie teraz wystarczy albo odzyskać namiary na to stare konto, albo założyć nowe. Niemal każdy chętny może to zrobić - np. tworząc coś na zasadzie fanklubu PWG.
Ten profil jest lipny, bo został założony w trybie przewidzianym dla osób fizycznych, a nie organizacji. Warto by założyć nowy, którym 1) dałoby się łatwiej administrować i który 2) wykazywałby choćby śladową aktywność na rzecz promocji PWG.
Chlopiec pisze:
3. Wszyscy się posuwają w wieku. To się nazywa upływ czasu. Ale im człowiek starszy, tym zazwyczaj więcej może! (przynajmniej ja tak mam) Co oznacza, że teraz w sumie możemy znacznie więcej niż kiedyś.
A co możesz?

Chlopiec pisze:
4. Projekty ulotek pewnie gdzieś jeszcze są na forum, a jak nie, to sam mogę je zdobyć zapytując odpowiednie osoby i przesłać je potrzebującym. Nawet fajne były. Teraz ich nie widać, bo nikt ich nie wiesza. Akcje wieszania były organizowane wielokrotnie. Zawsze polegały na tym, że ktoś decydował się, że je rozwiesi i to robił.
Dobrze by było wrzucić na forum te projekty. To chyba nie jest coś, co wymaga ścisłego utajnienia. Wręcz przeciwnie, ulotki mogłoby się znaleźć w jakimś trwale przyklejonym wątku. Ja ich nie mam, kto ma?