Błażej pisze:
emil_samo_zuo pisze:
...dostaje jakieś odpowiedzi z dupy wzięte.
Radzę ponownie, uważnie przeczytać wątek. Po Twoim pytaniu które było zadane chyba po pierwszym spotkaniu odpowiedzialem, wg mnie, dość rzeczowo. Pozniej pytań w tym wątku nie zadawałeś. Jezeli chcesz sie czegoś wiecej dowiedzieć to mozesz napisać mail'a do któregoś z prowadzących grupę. Takie strzelanie focha o to, że nikt usilnie i w sposób ciągły nie chce Cie przekonywać do w/w grupy jest dość dziecinne.
hu hu hu
po pierwsze - nie strzelam focha.
po drugie - jestem ciekawy na czym polegają warsztaty w lambdzie i o czym są dyskusje.
po trzecie - nie chcę dupy ruszać na marne na spotkanie lambdy, żeby potem zobaczyć, że jest to po prostu grupka osób plotkujących sobie o różnych wspólnych znajomych.
po czwarte - jestem zbyt leniwy żeby pisać maila do prowadzących, szczególnie, że jest tutaj ten temat, który raczej służy do pytania się o tą grupę. no chyba, że jest on założony tylko po to, żeby się słitaśnie pozdrawiać po każdym spotkaniu i sobie nawzajem lizać rowki pisząc jak to fajnie się bawiło na piwie po spotkaniu grupy.
po piąte - pytałem się jeszcze też, o ile dobrze pamiętam, w dwóch innych tematach, ale nie chce mi się teraz szukać.
po szóste - no daj spokój, mnie do czegoś usilnie przekonywać?
po siódme - myślę, że podstawowe informacje o tej grupie powinny być w pierwszym poście, bo jednak ja na serio nie wiem na czym polega "charakter dyskusyjno-warsztatowy"
po ósme - z założenia jeśli są warsztaty to czegoś się uczy/z czymś się oswaja. z czym?